dutch ondernemerschap, Meino Zandwijk

dutch; vanuit ondernemerschap bijdragen aan een betere wereld

In gesprek met Duurzaam Bedrijfsleven vertelt Meino Zandwijk, medeoprichter en eigenaar van dutch over de rode draad van de organisatie: vanuit ondernemerschap bijdragen aan een betere wereld.

Toen dutch 15 jaar geleden de term ‘resultancy’ introduceerde werd al duidelijk de manier van opereren anders was dan de standaard. Het samen verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat van de opdracht is een belangrijk gegeven. “Na advies volgt implementatie. Soms in een bedrijf, soms in een project, soms door zelf een bedrijf te starten. We ondernemen vanuit een duidelijke visie. Alles wat je doet moet bijdragen aan veranderingen die uiteindelijk goed zijn voor milieu, maatschappij en mensen.”

‘Building better’, luidt de pay-off van adviesbureau dutch. Het bedrijf geeft daar invulling aan door zowel corporate bedrijven te adviseren als zelf te investeren in startups. “Ons ecosysteem is veel groter dan dutch alleen”, zegt medeoprichter en eigenaar Meino Zandwijk. “Maar de rode draad is steeds dezelfde: vanuit ondernemerschap bijdragen aan een betere wereld.”

Lees het hele interview met Meino op duurzaambedrijfsleven.nl.

dutch

Deel dit bericht