dutch voor het tweede jaar op rij internationaal erkend als Best for Workers

B Corp Best for the World

Vandaag zijn de jaarlijkse Best for the World lijsten van B Corp bekendgemaakt door B the Change Media. Op deze lijsten krijgen B Corps die exceptioneel scoren op verschillende impact-gebieden erkenning voor hun harde werken. dutch is er trots op om voor het tweede jaar op rij onderdeel uit te maken van de Best for Workers lijst.

 

Top 10% B Corp wereldwijd

Op de Best for Workers lijst staan bedrijven die binnen het B Impact Assessment op het gebied van Workers een score in de top 10% behalen van meer dan 1800 gecertificeerde B Corps. Het volledige B Impact Assessment meet de impact van een bedrijf op vijf gebieden: workers, community, governance, environment en customers. De 124 winnaars in de “Workers” categorie komen uit 14 industrieën en 15 landen.

Het Workers onderdeel van het B Impact Assessment meet de impact die een bedrijf maakt op het gebied van de relatie met haar medewerkers. Het inventariseert hoe het bedrijf omgaat met bijvoorbeeld salaris en andere arbeidsvoorwaarden, training, eigenaarschap van het bedrijf en andere kansen die medewerkers worden geboden. De categorie focust daarnaast op de werkomgeving van het bedrijf, inclusief communicatie, flexibiliteit, cultuur, gezondheid en veiligheid. De bedrijven in de top 10% laten een hoge standaard zien van hoe “business as a force for good” impact kan hebben op medewerkers over de hele wereld.

 

B Corp als Best for the World

Naast de Best for Workers lijst, zijn er ook lijsten met de top 10% B Corps op andere gebieden: Best for the World (overall), Best for the Environment, Best for Customers en Best for Community. In 2016 hebben wereldwijd in totaal 515 B Corps een Best for the World vermelding ontvangen, een selectie van alle 1800 gecertificeerde B Corps uit 120 industrieën en 42 landen. De complete lijsten zijn te vinden via bftw.bthechange.com. Ook zullen alle bedrijven op de lijsten een vermelding krijgen in de herfst editie van het B the Change Magazine en op bthechange.com.

dutch

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.