Hoe dutch 23 miljoen klantcontacten verbetert met Eneco

Eneco SchoonSchip

Twee jaar lang hebben dutchers van het team customer experience hard gewerkt om bij Eneco alle klantcommunicatie onder de loep te nemen. Onder het motto: Eneco gaat voor duidelijke communicatie. Persoonlijk, relevant en foutloos. Dat is hun belofte aan de klant! 

 

Samenwerking met medewerkers én klanten van Eneco

In samenwerking met Eneco medewerkers én klanten zijn er 23 miljoen klantcontactmomenten verbeterd. Hiermee maken we niet alleen de klanten van Eneco blij; ook op het hoogste niveau binnen Eneco worden de complimenten gemaakt voor dit geweldige en nodige initiatief. Een mooi praktijkvoorbeeld van de ‘klant centraal stellen’ en van de dutch overtuiging dat we de gewone dingen ongewoon goed doen! Building better//customer focus. Resultaat waar we trots op zijn. En daarom samengevat in een kort filmpje.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

dutch

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.