Duurzaam doen dankzij 'coalitions of the willing'

Wat als een paal boven water staat is dat de systemen van vandaag niet meer werken voor de wereld van morgen.

Daarom kiest dutch een andere weg; de weg van samen duurzaam doen. Simpelweg omdat onze wereld dit alternatief nu meer dan ooit nodig heeft als we de Sustainable Development Goals willen realiseren.

Vanuit Coalitions of the Willing gaan we ons organiseren. Bedrijven, organisaties, onderwijs en overheid etc. Iedereen die intrinsiek gemotiveerd is om verandering te realiseren gaat samen 'duurzaam doen' realiseren. Vanuit Coalitions pakken we concreet de transitie vraag op. 

De learnings gaat de Coalitie gebruiken om te delen en zo te versnellen naar een duurzame samenleving. Dat is de manier waarop we de beweging via nieuwe wegen naar resultaat willen brengen en zo onze belofte: building a better world inlossen.

Image

dutch heeft veel ervaring met coalitions. Een recent voorbeeld is de ontwikkeling van de Nederlandse Smart City Strategie.

Lees verder

de energie coalitie

dutch energy transformation verbindt beleid met bewoners om gezamenlijk concrete stappen te maken in die zo noodzakelijke  duurzame energietransitie. Met het oprichten van de Goalition, oftwel de energie coalitie zijn mooie eerste stappen gezet.

Daarvoor acteren we op een drietal niveau’s die we samenbinden naar het overkoepelende gemeenschappelijke doel; de wereld beter achterlaten voor de generaties van onze (klein-) kinderen. 

  • beleidsmakers
  • bezitters
  • bewoners

vanuit het dutch DNA van resultancy doen we dat op een resultaat-gerichte manier en waar nodig of wenselijk doen we dat mede voor eigen rekening en risico.

Neem een kijkje op energy.dutch.com.