Dutch Future Living co-organisator Holland Paviljoen Smart City World Expo Congres 2019

Van 19 tot en met 21 november 2019 vindt het Smart City Expo World Congres plaats in Barcelona. In nauwe samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Trade & Innovate partners van de G5, die de innovatiemissie voor hun rekening nemen, verzorgt dutch future living samen met Enterprise Summit het Holland Paviljoen tijdens deze Expo.

Toekomst Smart Cities

Globale ontwikkelingen als verstedelijking, klimaatverandering en de uitputting van grondstoffen zetten onze maatschappelijke systemen op de kop. Onder het thema ‘Cities made of dreams’ zullen in deze editie de laatste ontwikkelingen voor een beter leven voor mens, milieu en maatschappij voorbij komen. Het is dé ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, start-ups, steden en onderzoekscentra actief binnen de sector smart city om met elkaar kennis te maken, ervaringen te delen en zo de volgende stap te zetten.

Het Holland Paviljoen

Tijdens dit unieke event presenteren we de meerwaarde en aanbod van het Nederlandse bedrijfsleven en hun internationale ambities. Met het Holland Paviljoen laten we zo concreet mogelijk zien welke mogelijkheden Nederland biedt om de toekomstige stedelijke uitdagingen op te lossen. Via een uitgebreide programmering laten we het beste zien dat Nederland te bieden heeft op de volgende aandachtsgebieden:

  • Urban Mobility
  • Circular Economy
  • Resilience (klimaat, water en energie)
  • Safety & Security
  • Healthy Urban Living

Het Holland Paviljoen is tevens de plek voor het verbreden en verdiepen van het netwerk tussen de Nederlandse aanbieders en de internationale delegaties en opdrachtgevers.

dutch future living verzorgt het programma management voor het Holland Paviljoen.

Kansen voor bedrijven

Samen met de deelnemende steden (G5), die de koplopersrol hebben genomen op bovenstaande thema’s binnen Nederland, krijgen maximaal 8 bedrijven de kans om partner te worden van het Holland Paviljoen en hiermee exclusief een thema in te vullen door een projectpresentatie of een bijdrage aan het business event en hiermee Nederland te representeren op het gebied van Smart Cities. Maakt uw organisatie het verschil rondom onze stedelijke uitdagingen? Dan komen we graag met u in gesprek!

dutch future living

Al jaren zet dutch zich in om een betere toekomst te realiseren. Zo is dutch launching partner van de Groene Zaak, Duurzaam NL en al vele jaren partner van B Corp Europe. Als penvoerder van de NL Smart City Strategy heeft dutch future living ook nadrukkelijk de ambitie uitgesproken om de thema’s rondom Smart Cities in te vullen waarbij de realisatie van het Holland Paviljoen op de SCEWC 2019 een voorbeeld van een project is waarbij we bijdragen aan het creeren van een platform om innovatieve en duurzame oplossingen op te schalen die bijdragen aan building better//future worlds.

 

Partners:

Meino Zandwijk

Deel dit bericht